THE RED BARN FARMALL COLLECTION

VOORWAARDEN, PRIJZEN, EN MOGELIJKHEDEN.

 

FOTOSHOOT

Voor het maken van een fotoshoot  komen wij graag naar u toe, Dit kan zowel bij u thuis als op een nader te bepalen lokatie.Binnen een straal van 45 km rondom Amersfoort reken ik hiervoor geen autokosten, erbuiten komen die op 0.19 eurocent per km of tweede klas openbaar vervoer (NS). De kosten voor de fotoshoot op zich bedragen 60,00 euro die per vooruitbetaling dienen te worden voldaan. Deze betaling is tevens de bevestiging.

De opdrachtgever ontvangt hiervoor

1. 10 afdrukken  van 10x15 cm

2. De mooiste afdruk op A4 formaat

3 .Albumlink per mail om de volledige shoot te bekijken en hier zo mogelijk aanvullende nabestellingen uit te kunnen doen. 

 

UW FOTO ALS POSTER

Wilt u een foto als poster laten afdrukken (40x60 cm) kan deze optioneel bij een fotoshoot worden gekocht aan een meerprijs van 25,00 euro, inclusief verzend-kosten. De poster wordt in een stevige kartonnen koker verstuurd naar alle adressen binnen Nederland. Buiten Nederland prijs op aanvraag. Posters kunnen ook als losse bestelling zonder fotoshoot besteld worden. Ook hiervoor gelden de voorwaarden   met betrekking tot reiskosten. (zie bij fotoshoot) Ik maak alleen posters van foto's die ik zelf maak, foto's van derden komen hiervoor niet in aanmerking.

 

INLIJSTEN, PASSPARTOUTS,EN BESCHILDERINGEN

In samenwerking met kunstenaar Anita van Gessel kan ik uw witte passpartout laten worden tot een waar kunstobject . Zij schildert met olieverf elk gewenst tafereel bij uw foto om zo een uniek werk te maken van elk aangeleverd blanco passpartout. Het op maat leveren  en snijden van vindt plaats op aanvraag.

Ook lijstwerk op  maat behoort tot de mogelijkheden maar is te specifiek om hier een prijs voor te noemen. Ik wil graag deze mogelijkheden met u bespreken als u interesse heeft .Mail dan de webmaster op klaasje.schotsman@hotmail.com .

 

 

Terug
Uw bericht op deze site? Vragen of opmerkingen? Stuur het naar dit mailadres  |  klaasje.schotsman@hotmail.com
Totaal bezoekersaantal;