THE RED BARN FARMALL COLLECTION

 

 FOTOGRAFIE POSTERS EN KUNST

Fotograferen van oude tractoren, dat is waar mijn fotohobby een kleine 6 jaar geleden mee begon. Kleinschalig en maar een paar toertochten per jaar. Maar gaandeweg de tijd, kwamen er betere camera's en  meer toertochten en shows bezocht. Zelfs in Belgie, en Duitsland kom ik nu om oude tractoren  vast te leggen.  Al begon het met oude tractoren, tegenwoordig trek ik deze hobby breder omdat je immers van alles wat je ziet  ook mooie  platen maken kunt. Ook door het volgen  van specifieke cursussen probeer ik mijn fotografie naar een hoger plan te brengen. Doordat mijn kennis van zaken toenam werd ook de kwaliteit van mijn foto's steeds beter en daardoor kwam bij mij ook de behoefte om meer met mijn foto's te gaan doen dan ze beschikbaar te stellen voor de organisaties waar ik de foto's maakte.

Dit was het uitgangspunt waardoor ik in samenwerking, met kunstschilder Anita van Gessel uit Echteld een ideetje uitwerkte; Ik maakte een aantal mooie foto's in een passpartout waarop zij een bijpassend kunstwerkje schilderde. Deze waren goed ontvangen en hangen al in diverse huiskamers te pronken en niet alleen met tractoren als onderwerp!

Door contact te leggen met andere fotografen kwam ik op het idee om posters van mijn foto's te maken. Door de tip van een van hen kreeg ik de beschikking over een programma waardoor ik van alle foto's die ik maak posters kan maken tot een afmeting van 40 x 60 cm! Ook kan ik deze posters voorzien van passpartout en lijst. Voor prijzen en verdere informatie kijkt u op de vervolgpagina of mailt u met de webmaster op klaasje.schotsman@hotmail.com  

 

 

Verder
Uw bericht op deze site? Vragen of opmerkingen? Stuur het naar dit mailadres  |  klaasje.schotsman@hotmail.com
Totaal bezoekersaantal;